"No mikä sua sitte risoo siinä lapsessa ja muutossa?" Emma-Gloria kysyi ohitettuaan pihaportin.
"No se, että meen uuteen kaupunkiin jota en tunne. Saan varmaan tosi ärsyttävän sisaruksen ja joudun jättämään sinut!" Camilla vastasi toisesta silmästä kyynel valuen. Emma-Gloriakin kalpeni ja halasi Camillaa. ""Niin onhan se ikävää, mutta voinhan minä tulla kylään lentokoneella?" Emma-Gloria sanoi toiveen pilke silmäkulmassaan. "Niin, voisithan sinä, mutta se on vain niin kallista" Camilla lannistui.
"Menen vaikka kesätöihin, jotta saan rahat" Emma-Gloria sanoi. "Niin.. Mennäänkö me puiston kautta vai tää tie suoraan?" Camilla kysyi. "ÖÖ.. Mennää puiston kautta... Juostaako?" Emma-Gloria kysyi.
"Juostaam vaan" Camilla vastasi, tytöt alkoivat juosta puiston kautta ja Vicky juoksi heidän edellään.
Pian tytöt olivat Emma-Glorian valkoisella tiilitalolla "Kiitos lenkki- ja jutteluseurasta!" Camilla sanoi.
"Samoin, ja moikka! Nähdään huomenna!" Emma-Gloria vastasi. Vicky ja Camilla juoksivat kotiin. Kotona ollessaan perheen auto puuttui. Camilla lannistui huomatessaan oven olevan lukossa ja että hänellä ei ollut avaimia. Mutta sitten Camilla pimpotti ovikelloa, oli hiljaista. Kunnes kuului askeleita.
Camilla huokaisi helpotuksesta jaVicky nousi ylös heiluttaen häntäänsä. Oven avasi Kathy "Hei nuppuseni!" hän sanoi. "En ole nuppusi!" Camilla sanoi. "Tietenkin olet!" Kathy sanoi Camillalle joka riisui talutinta Vickyltä. "Niin, toistaiseksi" Camilla sanoi kävellen omaan huoneeseensa. "Miten niin toistaiseksi!? Camilla!?" Kathy ihmetteli, mutta Camilla oli juuri avaamassa oman huoneen oveaan, ettei välittänyt. Tultuaan omaan huoneeseensa, hän huomasi Stefanin lukevan hänen päiväkirjaansa, no eipä tarvinut ihmetellä miksi Stefan sai tietää muutosta ennen Camillaa. "Irti! ANNA SE TÄNNE!!!" Camilla raivosi repäisten sen  Stefanilta, joka  säpsähti. "Uu. Onko John  kiva?" Stefan ärsytti. "No ei oo sun ongelma, onkos se sun Sheilas kiva?" Camilla kysyi Stefanilta, joka purskahti itkuun ja juoksi pois.
Hahha, lähtipäs, Camilla ajatteli. Äiti tuli Camillan huoneeseen kysyen "Miksi Stefan itkee?". "En tiedä" Camilla sanoi ilkeä virne  kasvoillaan. "Annatko kaiken anteeksi?" Kathy kysyi. Camillan hymy kalpeni, niin antaisiko hän anteeksi? Antaisiko anteeksi muuton ja vauvan? "Hyvä on, saat anteeksi. Ja minäkin pyydän anteeksi" Camilla sanoi vaakuttavasti. "Oi kiitos, nuppuni" Kathy sanoi ja halasi Camillaa. "Mutta sovitaanko, että et sano minua enää nupuksi?" Camilla sanoi. Camilla ja Kathy purskahtivat nauruun. "Hyvä on, kulta" Kathy hymyili. "Kello on aika paljon, ehkä sinun pitäisi mennä nukkumaan, kun meneet huomenna kouluun". Camilla nyökkäsi ja kävi tuumasta toimeen..

Ensijaksossa  selviää, mitä tapahtuu koulussa ja minkälaisia asuntolehtiä tulee aamulla...
Malta hetki. Muistattehan vielä kuitenkin ennen kommentointia lukea tämän?
~Fanny~