OSA 1

Camilla, lapsista vanhin istuskeli pöydällään lukemassa lehteä. Hän selaili sivusta toiseen ja lehdestä toiseen. Camilla oli nyt kipeä, eikä voinnut mennä kouluun. Olo oli jo sen verran parantunut, että Camilla pystyi lukea lehteä. Pikkuveli Stefan oli koulussa, onneksi, Camilla ajatteli. Myös vanhemmat olivat töissä. Camilla oli 15-vuotias normaali tyttö, hänellä oli paljon kavereita, mutta kaikkein paras oli Emma-Gloria. Emma-Gloria oli pitkä, niinkuin Camilla. Camillalla oli vaaleat hiukset, niinkuin Emma-Gloorialla. Heillä molemmilla oli siniset silmät. Camillan kotipuhelin soi, hän käveli eteiseen. Otti puhelimen ja vastasi "Camilla". "Moi, Camilla! Mikä sun olos on?" Puhelimen toisessa päässä oli Emma-Gloria. "No ihan hyvä, miten koulussa? Mitä tuli läksyä?" Camilla kysyi.
"No tee se seuraava aukema matikasta, ja äikän ne vihkotehtävät...Ai nii ja pitää keksiä runo" Emma-Gloria sanoi. "Äshh, ihan liikaa. Voipi olla että tulen jo huomenna kouluun" Camilla sanoi. "Jes! No mutta huomiseen, jos nähdään" Emma-Gloria sanoi. "Moikka!" Camilla vastasi ja sulki puhelimen. Kello oli jo puoli kolme, ja Camillalla oli aikaa vielä noin puolitoista tuntia aikaa, ennen kun vanhemmat tulisivat kotiin. Stefan oli kaverilla, ja Vickykin nukkui. "Vickyy!" Camilla huusi ja asteli keittiöön "tule tänne! Tyttö, tänne!".
Vicky hölkkäsi olohuoneesta. "Wuf" hän sanoi "wuf,wuf". Camilla hymähti.  Camilla kaatoi Vickyn kuppiin ruokaa, ja otti itsekkin. Hän aukaisi jääkaapin ja otti sieltä maitoa, voita, juustoa ja makkaraa. Hän teki kaksi leipää ja viimeisteli ne vielä kurkkusiivuilla. Sitten hän kaatoi maitoa lasiin, ja meni pöydän ääreen istumaan. Hän söi kaikessa rauhassa ja ajatteli avata kannettavan, joka löhöili pöydän toisessa päässä. Hän nousi tuolilta, ja kurottautui kannettavaan. Otti sen vierelleen ja avasi sen. Camilla söi samalla viimeistä leipäpalaansa. Viimeinen tunti menikin netissä surffailessa ja maitoa juodessa. Äiti ja isäkin ilmestyivät kotiin. Camilla sulki kannettavan, ja meni katsomaan tv:tä. Hän otti koulukirjat ja teki samalla läksyjä, kun katso Simpsoneita. Isä ja äiti tulivat olohuoneeseen, isä Peter alkoi puhumaan  Camillalle "Camilla, meillä on asiaa". Peter istuitui nojatuoliin ja äiti Kathy Camillan viereen. Peter aloitti taas "Camilla, me muutamme" hän sanoi. "MITÄ!? MIKSI?!" Camilla raivostui ja nousi äkkipikaisesti ylös, ja kirjat lensivät maahan. Yksi kirja lensi äidin varpaille "Ai!" hän huusi."Koska minä olen saannut parempaa työtä, ja tämä käy vähän ahtaaksi" Peter sanoi. "Katsos, minä olen raskaana" Kathy sanoi pitäen varpaastaan. "No sehän tästä puuttui!" Camilla sanoi "tietääkö Stefan?". Peter nyökkäsi. "Niin että minulle kerrotaan viimeiseksi? Minulle vähemmän kunnioitusta, kuin sille rääpäleelle!" Camilla sanoi ja Kathy keskeytti "Älä puhu noin veljestäsi, Camilla! Hän sai selville itse, olisimme joka tapauksessa kertoneet teille tänään". Camilla oli entistä raivostuneempi, hän keräsi kirjansa ja kutsui Vickyn mukaansa, omaan huoneeseen. Hän paiskasi oven kiinni, ja Kathy tuli perässä "Camilla, ei kai se nyt niin hirveää ole?". "ON SE!" Camilla huusi. Stefankin tuli kotiin ilkeä virne naamallaan "Moi äiti!". "Hei" Kathy sanoi väsyneenä. "Meen tekee läksyt" Stefan sanoi ja meni omaan huoneeseensa. "Miten me selviämme?" Kathy sanoi istuen Peterin syliin. "Kyllä se siitä, Camilla otti asian liian raskaasti" Peter sanoi...

Ensi jaksossa selviää miten Camilla selviää, ja mitä Emma-Gloria sanoo muutosta. Ensikerralla selviää myös minne Foulinin perhe muuttaa!. Odota vielä hetki. Katsothan myös tämän?
~Foulin~

E// Thic korjasi pari pientä kirjoitusvirhettä, vaihtoi tämän kategorian ja lisäsi linkin =) PS. Kaikki virheet eivät varmaankaan tulleet korjatuiksi...